První měsíc věnujeme základům - od tvorby konceptu a silného brandu, přes klíčovou administrativu, včetně zásad hygieny, požadavků hasičů, interakcí se stavebním a živnostenským úřadem, až po výběr ideální lokality nebo využití AI v kavárenském podnikání.
Druhý měsíc se ponoříme hlouběji do financí - budeme pracovat se vzorovým s finančním plánem v Excelu, naučíme vás, jak efektivně přistupovat k cenotvorbě, jak sestavit lákavé menu nebo jak postavit bar, který bude sloužit vám a ne vy jemu.
V třetím měsíci kurzu prozkoumáme marketing a online prezentaci vaší kavárny, od sociálních médií po webové stránky. Zaměříme se na výběr dodavatelů a na to, jak vybrat tu nejlepší kávu pro vaše zákazníky.
Na závěr se zaměříme na klíčovou oblast náboru zaměstnanců a strategie, které vám umožní efektivně řídit váš podnik bez nutnosti být neustále na pracovišti. Probereme systémy a postupy, které zajistí hladký chod vaší kavárny. Na závěr online espresso kurz