Zpracování
Proces začíná na farmě pečlivým výběrem pouze optimálně zralých třešní sytě červené barvy. Tyto třešně se následně ponoří do vody, aby se odstranily defektní plody, a poté se šetrně odslupkují s použitím minimálního množství vody pro zachování přírodních zdrojů.
Třešně jsou rozděleny do dvou šarží pro další zpracování. První šarže prochází tradičním honey procesem. Druhá šarže je fermentována v plastové nádobě po dobu 120 hodin za použití vlastní dužiny a šťávy získané z předchozí várky, což dodává kávě vyšší komplexnost.
Po fermentaci se káva suší 2 dny na afrických postelích na slunci a poté 13 dní na zastíněných postelích, dokud vlhkost neklesne na 11,5 % nebo méně. Po usušení odpočívá ve skladu v suchém pergamenu (vrstva obalující samotné kávové zrno), což sjednotí vlhkost a prodlouží trvanlivost zrn.